In de morgendienst van 19 november jl. is extra aandacht besteed aan de plannen van Hart voor Heerhugowaard over de aankoop van het wijkcentrum. Het is voor ons in Wezep moeilijk voor te stellen dat er in een stad of een woonwijk helemaal geen rekening is gehouden met een plek voor een kerkgebouw. Het is zelfs onvoorstelbaar dat er in Nederland mensen zijn die nog nooit gehoord of kennis hebben kunnen maken met het christelijke geloof…!
De gemeente van Heerhugowaard heeft besloten de huur van het wijkcentrum op te zeggen, waardoor tal van activiteiten verloren dreigen te gaan.

En nu?
Hart voor Heerhugowaard krijgt de unieke kans om het wijkcentrum aan te kopen. Dit zou fantastisch zijn, omdat dit de enige plek is waar zij het kinderen-, jongeren- en ouderenwerk kunnen vormgeven. Ook is het wijkcentrum de enige plek waar Hart voor Heerhugowaard als gemeenschap kan groeien. Het is dus een unieke kans om meer mensen in Heerhugowaard met het evangelie te bereiken! En zo kan het een kloppend hart worden en zijn in de wijk!

Mogen wij een beroep op u doen?
De broeders en zusters van Hart voor Heerhugowaard doen een beroep op ons en vragen u om een gift, elk bedrag is welkom! U kunt uw gift overmaken op IBAN NL27 RABO 01 7178 6084 t.n.v. Hart voor Heerhugowaard (ANBI ) o.v.v. “een nieuwe kans”  (uw gift is aftrekbaar van de belasting). Neem ook eens een kijkje op de websites, hier vindt u meer informatie: www.hartvoorheerhugowaard.nl  www.wijkcentrumdezon.nl.

Heeft u vragen, neemt u dan contact op met één van de commissieleden.

Een hartelijke groet namens de commissie Een Hart voor Heerhugowaard

Erik Kramer, André Duim, Margreet Boer en Margot de Boer