Via de bestuursraad bent u onlangs geïnformeerd over Scipio. Dit is de app die het informatieboekje (groene boekje) vervangt. Gelukkig zijn we nu zover dat alles zo staat dat de app geïntroduceerd kan worden en door alle leden in gebruik kan worden genomen. Om de introductie goed te laten verlopen willen we u daar graag bij helpen, maar hebben ook uw hulp nodig.

Om de app te kunnen gebruiken is het een voorwaarde dat uw juiste e-mailadres in Scipio staat.

Bij een groot aantal zal het wel goed staan, maar voor de zekerheid gaan we het toch vragen. Daarnaast zal van veel gezinnen één e-mailadres bekend zijn. Om iedereen van de app gebruik te laten maken is het nodig dat van een ieder het juiste e-mailadres erin staat.

Hiervoor liggen op zondag 8 maart formulieren in de kerk om de juiste gegevens in te vullen. Wij verzoeken u om die direct die zondag in te vullen en in te leveren. Dan nemen we 2 weken om de gegevens te controleren en te wijzigen in Scipio en zal de introductie zijn op zondag 22 maart na de morgendienst. Dan zijn er mensen aanwezig die u kunnen helpen met het downloaden en activeren van de app. Denkt u aan een eventueel wachtwoord dat u nodig heeft voor Google Play of de Appstore? Wanneer u die ochtend niet alle gegevens bij de hand heeft, dan kunt u uw wijzigingen ook doorgeven via het mail adres: scriba@ngk-wezep.nl.

Dus: zondag 8 maart formulier invullen. Direct inleveren, maar uiterlijk zondag 15 maart.
Op 22 maart introductie en hulp bij downloaden en activeren van de app.

Om de app zelf te installeren, kunt u gebruik maken van deze handleiding