zondag 22 april om ±18:00 uur in de Morgenster, naar afloop van de middag dienst.

Alweer samen eten? Dit hebben we 23 maart toch ook al gedaan? Klopt, toen zag je 144 gemeente leden dwars door Wezep en omgeving, tussen de gangen door, zich verplaatsen van het ene naar het andere adres. We kregen al verschillende mooie verhalen terug. Maar nu ff anders.

Nu willen we op 22 april na afloop van de middagdienst waarin ds. De Groot hoopt voor te gaan, samen eten in de gezellige kerk (bij)zaal van de Morgenster. Op deze manier willen we u de gelegenheid geven om op een leuke en ontspannen manier met elkaar in gesprek te komen. U van de GKv en NGK door elkaar

heen van jong tot oud. Gesprekken waarin gedeeld en doorgevraagd kan worden maar waar ook gelachen kan worden. We hebben elkaar zoveel te bieden!

De organisatie is als volgt: U neemt zelf brood en drinken mee en u kunt dit vooraf aan de dienst neerleggen in één van de bijzalen. Wij zorgen voor de koffie, thee en diverse soorten soep.

Voor vragen het gemeente themateam: Aly Timmerman, Gerrie Souman, Jurry vd Berg, Wouter Bolt, Yvonne Pieffers en Henk Harink