Leerhuis (Programma 2017-2018)

Voorwoord

Al enkele jaren werken de GKv en  de NGK in Wezep samen bij diverse toerustingsactiviteiten. Inmiddels is die samenwerking uitgebreid met diverse andere kerken in Wezep en Hattemerbroek. Dit alles heeft geleid tot een gevarieerd programma voor het seizoen 2017-2018. Als er in de loop van het jaar wijzigingen komen in het programma, dan zullen we dat verwerken op de website http://ngkwezep.nl/ . Daar staat in de rubriek Nieuws altijd de meest recente versie van het programma.

We hopen dit seizoen veel met en van elkaar te leren. We nodigen u uit om uit het hele aanbod een aantal activiteiten te kiezen die passen bij uw situatie en uw leervragen.

Wij hebben het programma de naam ‘Leerhuis’ meegegeven. We willen als leerlingen van onze Heer Jezus Christus samen de weg leren gaan achter Hem aan. En zo groeien in geloof, hoop en liefde.

Ons gemeentethema is Achter Jezus aan – Ga je mee? Met dit seizoen de accenten: Samen leren leven: samen lezen, delen, bewegen en eten. We hopen dat de activiteiten van het Leerhuis hier ook aan zullen bijdragen.

 

Namens de toerustingscommissie GKv-NGK,

Arriën Bergkamp

 

Programma-Leerhuis-Wezep-2017-18

2017-09-06T12:42:23+00:00