IN VERBAND MET GROTE DRUKTE IS DE VIDEOSTREAM TE VOLGEN VIA DE ONDERSTAANDE KNOP IN PLAATS VAN RECHTSTREEKS OP DE WEBSITE.

DIENST LIVE VOLGEN

Dienst Meekijken of Meeluisteren

De video stream zal automatisch starten wanneer de kerkdienst begint. Om mee te luisteren zonder beeld, klik op de knop hieronder.

Gezamenlijke dienst in het Noorderlicht? Klik op de onderstaande knop op mee te kijken.

Mocht dit niet lukken dan via www.kerkdienstgemist.nl

Noorderlicht Dienst Meekijken

Online bijbelklassen

Bijbelklassen groep 1-4
Bijbelklassen groep 5-8

WEER GEMEENTELEDEN TIJDENS DE DIENSTEN!

Wilt u een dienst in de Morgenster bijwonen dan dient u zich op te geven.  Inschrijven kan van maandag tot en met vrijdag 18.00 uur voor de aankomende zondag, op de gebruikelijke manier (Scipio). U ontvangt een bevestiging voor het wel of niet aanwezig kunnen zijn bij de dienst. Zodra er genoeg aanmeldingen zijn kunt u zich niet meer opgeven. Dit kan al in het midden van de week het geval zijn.

U kunt zich ook opgeven om de gezamenlijke middagdienst in Noorderlicht bij te wonen.

Tijdens de diensten zullen we beperkt en ingetogen  zingen omdat voor zingen de ventilatie ontoereikend is.

Onze kerkdiensten kunnen online worden gevolgd op www.ngk-wezep.nl en voor degenen die gebruik maken van kerktelefoon, via de kerktelefoon. U wordt van harte uitgenodigd om de kerkdiensten op deze manier te volgen.
Verder kunt u uw bijdrage voor de collecte over te maken op bankrekening van de Nederlands Gereformeerde Kerk Wezep,
met bankrekeningnummer NL92 RABO0 370 201 906.

morgendienst

Liturgie 25 Juli 9:30 uur. Voorganger: Br. Remco van het Ende (toegang na opgave)

Voorzang: Vreugde, vreugde (aanwezigen mogen meezingen)
Stil gebed