Beste broeders en zusters,

Voor aankomende donderdag… hemelvaart stond er geen kindermoment, Bijbelklas of crèche gepland. Daarom ligt het me na aan het hart om hardop te zeggen, dat ook jonge gezinnen wel van harte zijn uitgenodigd om deze dienst bij te wonen. Gezinnen met kinderen ook kleintjes zijn hartelijk welkom. Met Karina Groothuis heb ik afgestemd dat er een Bijbelklas is voor de kinderen en er zal wél een kindermoment zijn. Helaas is het niet mogelijk om een crèche nog te organiseren op zo korte termijn. Maar dat hoeft wat mij betreft niet te betekenen dat ze niet welkom zijn. Een kinderstem tijdens de dienst hoeft niet storend te zijn.

Er is geen mogelijkheid meer om dit nog vooraf af te kondigen. Daarvoor ben ik – eerlijk is eerlijk – te laat. Daarom stel ik jullie bij deze als gemeente via de mail en via scipio op de hoogte.

Hartelijke groet, ds. Cor-Jan van Rhijn